Bukowszky naplója

With the moonlight to guide you Feel the joy of being alive The day that you stop running Is the day that you arrive --- Tessék nyugodtan lejjebb tekerni és olvasgatni - attól még lehet aktuális és érdekes valami, mert nem ma reggel írtam :) (sőt)

Friss topikok

  • kovászosUbukla: Gyanítom Bukinak végre megjött 10 év után az esze és leesett a tantusz hogy az elején elbaszta mik... (2011.06.02. 23:48) mehetünk vissza a balettbe ugrálni, juhéé
  • mErzsébet: Ez egy utószó ,figyelj ,ha alacsonyról nézed a tájat ,már nem olyan szép. (2011.02.13. 07:50) hol a sor vége?
  • mErzsébet: Ahol még vodka sincs. (2011.02.13. 07:46) költözés előtt
  • mErzsébet: @MHSZ: Üdv . Néked. Ugrottam 2e.ről ,álmaim visszajárnak oda ,a szép és gyönyörű érzésekhez ,ó de ... (2011.02.13. 07:45) Ki ad szárnyakat vágyaimnak?
  • mErzsébet: Hú ,most érten ide ..miről maradtam le? (2011.02.13. 07:42) A vesémbe láttok

Linkblog

2008.05.07. 09:09 Bukowszky

Beyond the Obvious: Honnan tudod, hogy megcsal a nőd?

 
 
Túl azon, hogy tükörbe kell nézni, és ha nem tetszik a látvány, egészen biztosan megcsal..
 
Olyanokat mond, hogy „minden nőnek vannak titkai”
 
Emleget valakit, akit korábban nem, erősen pozitívan. Ez nagyon triviális, mégis a legtöbb nő nem bírja megállni, hogy ne mondjon otthon is olyanokat, hogy „nahát, ez az xy milyen rendes, stb”
 
Gyakrabban jár el szórakozni a „barátnőivel”
 
Óvszer van a táskájában. Pfffffffff! (az a kb. vedd már észre!-kategória..)
 
Fejfájásra, émelygésre panaszkodik. (nem szex elleni kifogásként, hanem úgy általában)
 
Hamar elalszik este. (ezt sem feltétlenül szex elkerülése miatt)
 
Az autójában idegen illat, szag van. Az ülések más pozícióban vannak. Idegen tárgyak. Ilyenkor persze ha megkérded, szemrebbenés nélkül hazudják azt, hogy valamelyik barátnőjüket vitték valahova. Figyelni kell őket, mélyen a szemükbe nézve.
 
Hazajön és első dolga zuhanyozni
 
Szebb ruhákat vesz fel, gyakrabban borotválja a lábát, intim részeket, stb
 
Indokolatlan lelkesedéssel megy „dolgozni”, „iskolába”
 
Telefont nem veszi fel, láthatóan megváltozik a viselkedése, ha csörög, jobban odafigyel, hogy mindig csak nála legyen, nem teszi le csak úgy valahova, ha hívják kinyomja, nem beszél előtted, kap egy smst, zavartan nyomkodja a telefonját, majd mond valami olyat, hogy már megint ez a hülye barátnőm, stb, állandóan néma üzemmódban van. Nem nézi meg azonnal, ha smst kap.
 
Emailt csak egyedül olvas, megváltoztatja a jelszavát, új email cím.
 
Túlórázik, mindenféle kifogással, lehordja a főnökét mindennek, de valójában szemlátomást nem bánja. Ha megkérded mitől ilyen lelkes, hogy este tízig bent tartották, mond valami olyat, hogy elvégre egész életében azért közdött, hogy most ezt csinálhassa, stb.
 
Késik, és mindenféle nevetséges kifogásokat talál ki. Dugóba került, feltartották, stb, stb. Valószínűleg nem hív fel a dugóból, hogy bocs szívem késni fogok.
 
Ellenőrizni kell, hogy kikkel, hol ebédel. Ha dolgozik, az ebédidő és a közvetlenül munka utáni 1-2 óra a legkritikusabb.
 
(állítólagos) céges bulik, utazások, tréningek mindig förtelmesen gyanúsak.
 
Gyakrabban fogyaszt alkoholt
 
Ritkábban mossa ki a ruhád (már ha együtt éltek és ez történetesen az ő dolga, elvileg)
Mindig van nála rágó, ilyesmi
 
Nem hagy üzenetet, ha elmegy (Minden aljasságuk ellenére sem feltétlenül szeretnek hazudni..) Ugyanakkor gyakran mégis részletes beszámolót tart arról, hogy merre járt, mit csinált, akkor is, ha amúgy ez nem szokása. (terelés)
 
Akkor is parfümöt fúj magára, ha csak a boltba megy
 
Úgy elkezd rajongani valami zenéért, amit addig le se szart, mint valami tizenéves. Ugyanígy a filmekkel, formaeggyel, rallival, repüléssel, vitorlázással, jó ég tudja még mivel kapcsolatban.
 
Szoliba, fitneszbe, kozmetikushoz jár (ez ugye nagyszerű alibi is egyben)
 
Mindig ki van festve, vagy legalábbis gyakrabban, a nap végén is, mindig kifogástalanok a körmei.
 
Hirtelen fontos lesz a hónapok óta halogatott fogorvos
 
Új darabok jelennek meg a ruhatárában.
 
Hirtelen egymáshoz passzoló fehérneműket kezd hordani, látványos új példányok, stb
 
Nem kér vacsit otthon: egyrészt fogyni akar (kinek akar tetszeni?), másrészt, és ez a valószínűbb, már evett. De hol és kivel?
 
Egy ideje nem a neveden szólít, hanem valami általános megnevezést használ (drágám, édesem, mackó, tigris, stb), nehogy elszólja magát.
 
A „te vagy a legjobb”-kérdés. Szex után, közben ha ezt mondja, vajon mit jelent; mi a szarért mondana ilyet valaki, aki elvileg évek óta nem volt mással.. mi az összehasonlítási alap? Na de mi van, ha nem mondja.. akkor meg az a baj. Észnél kell lenni.
 
Nem veti a szemedre, ha eljársz a haverokkal. Sőt. Csesztet, hogy miért nem jársz szórakozni többet. Hm.. vajon miért? És milyen érdekes, a barátnői is pont ilyenkor akarnak találkozni vele.. és egyre gyakrabban.
 
Minden nevetséges apróság miatt veszekedést provokál, mintha csak ürügyet keresne. Az egyik típus ilyenkor gyorsan bocsánatot kér (bűntudat), a másik, aljasabbik típus soha semmiért nem kér bocsánatot (persze, hiszen köztudott, hogy én tehetek arról, hogy ő félrekúr.. ki más.)

29 komment

Címkék: szex ajándék virág párkapcsolat vacsora jelek pasi megcsal megcsalás válás félrekúr szexuális élet miből veszem észre félrekefél lefekszik mással más felé kacsintgat


A bejegyzés trackback címe:

https://bukowszky.blog.hu/api/trackback/id/tr98457867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fitz 2008.05.07. 10:33:37

Nagyon korrekt gyűjtemény.
A valami zene, hobbi iránti rajongás nagyon találó! A telefon hirtelen mindig magánál tartása, kikapcsolása is észrevehető és egyértelmű jel.

Az első helyre mégis a szexet írnám.
Az az elős, ami kezd romlani.
Kevesebb kell neki, néha mégis rájön, hogy hú most aztán nagyon kell.

Az igényesség nem feltétlenül jel, főleg ha amúgy is rendben van mindig a lány.


Mégis önmagában 1 jel nem jel. Nem kell feleslegesen gyanusítgatni. Ha több is jelen van, az viszont már gyanús, és igenis gyanakodni figyelni az egyre egyértelműbb jeleket, akkor is, ha a világ legédesebb, legkedvesebb nőjéről van szó, aki sosem bántana. Mert de, bántani fog.

MGL · http://melindagl.blogspot.com 2008.05.07. 11:16:45

Ez mennyire de mennyire így van---de akkor mért nem tudja senki- MGL

vinegar 2008.05.07. 11:34:33

Érdekes. Bár hasonló helyzetben még sosem voltam és másokat se kevertem bele ilyesmibe. Hm.
És honnan tudjuk ha egy férfi lép félre?
Szívesen olvasnám azt is, de az az érzésem, hogy itt nem fogom. :)

jadore 2008.05.11. 13:33:56

Azt mondják a válások a férfi hűtlensége miatt történnek. Az egy más kérdés, hogy ki vagy mi az oka, hogy a férfi inkább mást keres a feleség helyett...
Vizsgáljuk meg az érem másik oldalát is: ejtsünk néhány szót a férfi vadászösztönéről. A férfi állítólag ősidők óta vérbeli vadász. Tehát nem szereti az egy helyben maradást, az egyhangúságot. Egész életében vadászik, mert vadászat nélkül tökéletlennek és elégedetlennek érzi magát. Ha sikerül becserkésznie, majd megszereznie a vadat, boldogan élvezi a sikert. Csakhogy a vadász (tehát a férfi) körül élete minden percében ott „legyeskednek” a lehetséges „vadászzsákmányok” (tehát a nők). Mégpedig a munkatársnők, szomszédasszonyok, barátnők, eladónők, hivatalnoknők, orvosnők stb. képében. Amerre a férfiak járnak, útjukat minduntalan keresztezik a csinos vagy érdekes nők. Nem csoda, ha vadászösztönük egy pillanatra se nyughat.

Persze van, amikor a vadász csak játszik a „vaddal” – máskor viszont a játék komolyra fordul. Az egyik vadász megelégszik a játszadozással, a másikban azonban tovább gerjed a vadászszenvedély: új és újabb kalandra vágyik. „Tesztelni” kezdi a nőket, kételkedni kezd abban, vajon a legjobbat találta-e meg, ezért mind izgalmasabb nők után kutat. Ha talál egy jobbat, azután még izgalmasabbat, akkor azt gondolja, biztos van ennél érdekesebb is, így egyre tovább folytatja a vadászatot.

Legjobb, ha toleráljuk a férfi „természetes” vadászösztönét. És azt is mondják még, hogy örüljünk, mert a férfi a hosszú és izgalmakkal teli vadászat után úgyis visszatér, mert pihenésre van szüksége, és a legjobb hely a megnyugvásra a családi fészek. Ahonnan aztán magát kipihenve újabb vadászútra indulhat… (Önmagunk megnyugtatására: azért vannak olyan férfiak is, akik annyira lusták, hogy nem szeretnek vadászni.)

Szeretlek Tigris!

T.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.05.12. 00:41:08

a nőknek fontos, hogy a férfi jó vadász legyen :)) igaz, M?

Tales Of Pripyat · http://talesofpripyat.blogspot.com 2008.05.13. 16:30:34

Nagyon jó kis gyüjtemény,tényleg lehet benne igazság! :)

Rix Raw · http://www.rixraw.hu 2008.05.14. 10:17:47

Hívásvárakoztatás után megkérdezed kivel beszélt és a válasz "senkivel".
Megkérdezed kivel van és agresszíven válaszol, támad, ilyesmi.

Sajnos voltam már ilyesminek szereplője, velem csaltak meg valakit, aki igaz, hogy egy visszataszító figura volt, aki nagyon úgy tűnt, hogy semmit nem tud nyújtani, mégis úgy gondolom, hogy helytelen volt. Szégyellem, hogy belementem, bevallom többet vártam a dologtól. Végül a lány szánalomból együtt maradt a fickóval.

Azt gondolom, ha valami nem tetszik, azon változtatni kell, ha viszont valakivel együtt vagy, akkor tényleg legyél Vele. A hazudozásnál és félrelépésnél jobb, ha csak egyszer okozol fájdalmat és szakítasz azzal, akit már nem szeretsz. A függőséget látványosan kimutató emberek fenyegetőzései, melyek szerint megölik magukat, ha elhagyják Őket, bizony legtöbbször nem többek, mint üres fenyegetőzések.

2008.05.14. 16:27:27

nagyon jó a gyűjtemény, annyit azért hozzátennék, hogy szerintem egy kapcsolat elrontásához mindkét fél felelőssé tehető, ritka az az eset, amikor csak a ffi/nő a hibás, a másik csak áldozat

Rix Raw · http://rixraw.blog.hu 2008.05.15. 12:21:46

Billy Gibbons, az egy dolog, hogy egy kapcsolat tönkretételéhez két ember kell, de ha már nem jó, akkor nem a félrekúrás a megoldás. Vagy megpróbálod rendbe hozni, vagy véget vetsz neki.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.05.18. 08:51:09

gyanús üzeneteket hagynak az autóján, akár papírra írva és az ablaktörlő alá tűzve, akár az autót borító friss hóba írva.. vagy amikor minden ésszel felfogható ok nélkül betörik az ablakát egy utcában, ahol nyolcévente törnek fel autót és nem visznek el semmit és a nőd nem hajlandó magyarázatot adni, hogy mégis kinek lépett a tyúkszemére, csak terel, de látszik rajta, hogy nagyon is tudja (vagy legalább sejti), mi lehet a dolog mögött.. te meg csak nézel, mint a moziban.

Rix Raw · http://rixraw.blog.hu 2008.05.18. 12:11:11

Azért ez már az "elég kemény" kategória. Ezek saját élmények?

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.05.18. 18:23:21

ez utóbbi igen. meg a fentiek nagy része is :) egy cetlit, mint utóbb kiderült az alattam lakó doktor nemjuteszembeki tett rá, csak mivel aznap én léptem ki az ajtón hamarabb, én vettem észre.. hogy végül még vele is megcsalt-e a "kedves", azt inkább nem is akarom tudni, bőven elég az is, amit megtudtam.. meg kell mondanom, hogy ez a barátnőm aztán tényleg olyan volt, aki az utolsó lenne egy normális világban, akiből ilyesmit kinézel.. aztán tessék.. most mondjam, hogy minden nő kurva? á, nem mondom. nem minden nő. de a legtöbb az, valamilyen értelemben.. amúgy mindegy, már régi dolog, vastagon leszarom az egészet. mindenesetre tanulságos volt, az biztos.

Rix Raw · http://rixraw.blog.hu 2008.05.18. 21:12:48

Nem hiszem, hogy csak a nők tesznek ilyesmit. Az aljasság és gyávaság mindkét nemre jellemző.
Szerintem az ilyen helyzetekben legtöbbször az a baj, hogy nem elég gerincesek ahhoz, hogy megbántsanak valakit. Ennek viszont az lesz a vége, hogy sokszor akkora fájdalmat okoznak, s esetenként még Téged is okolnak érte, hogy védjék a nyomorult lelkiismeretüket.
A leggusztustalanabbak nem is egy, hanem két, vagy több emberrel is képesek ezt megtenni, mert ahhoz gyávák, hogy megbántsák azt, kivel együtt vannak, a másik embert(, vagy esetenként embereket) meg hitegetik.
Tudod a legszomorúbb az egészben, hogy van olyan, akivel ezt meg lehet csinálni, aki annyira kétségbeesett, hogy ezt eltűri, még ha nem is szereti azt, aki Őt megcsalja, egyszerűen nem elég erős, hogy továbblépjen, így nyel és két kézzel kapaszkodik, nehogy egyedül maradjon.
Nah, most már nem blogolok tovább a Te blogod kommentjei közé. :D

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.05.19. 08:02:05

ezt akár én is írhattam volna, szóról szóra.. teljesen igaz.

Doris · http://doris.blog.hu 2008.05.19. 09:58:22

Jó. 80%-ban igaz, de van, ami hiányzik. Pölö indokolatlan rosszkedv, kisírt szemek, "üljünk le beszélni, mert nem lesz ez így jó" kérések (bár ez inkább még előtte van). És ami fontos. Ha a jelek jönnek, akkor első körben jó feltenni a kérdést magunknak (illetve a férfinek magának), hogy MIÉRT. Mert leleplezni, balhét csinálni lehet, de azt nem árt tudni, hogy a nők nagy része nem azért csalja meg a férjét, mert szexelni akar egy jót, hanem valószínűleg baromira magányos, és ha a pasi magába tekint, már jóval előbbről is emlékezhet jelekre, amiket akkor nem is vett észre. Úgy, mint kiüresedett kapcsolat, esti tévé nézés, mikor a nő többször kéri, hogy mikor beszél hozzá, legalább a fejét fordítsa már felé, hogy ne a semmibe kelljen dumálnia, semmiről nem beszélés a napi dolgokon kívül, nulla közös program, vagy ha mégis van olyan, az is kínos csendben zajlik, ritkuló és rutinná váló szex...tratratra.
Én is tudom.
Mert én is az vagyok, aki csalta már meg a férjét.
És milyen fura, hogy a nagy krízis után, és azóta is, tud már más lenni ő is, én is. És ez így jobb. mert így már azoknak a bizonyos nőknek eszébe sem jut, hogy másfelé csatangoljanak. és meg sem látják a lehetőséget. Mert ha jó otthon, akkor minek kockáztatni, nem igaz?

Rix Raw · http://rixraw.blog.hu 2008.05.19. 11:18:56

Nyilván egyszerűbb "megoldás" ez, bár nem tudom, hogy tényleg nevezhetjük -e megoldásnak.
Csak magamat tudom ismételni, ha nem jó a kapcsolat próbáld megjavítani, ha nem megy, akkor hagyd a fenébe, vess neki véget.

Nagy krízis után rendbe jött a házasság? Tehát tulajdonképpen azzal mentetted meg a kapcsolatotokat, hogy becsaptad, megcsaltad? Kiváló asszony vagy! Biztos őszintén megbízik benned ezek után!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.05.19. 11:51:45

az jó, ha kiborul a bili és lehetőség nyílik drasztikus változtatásokra, ezzel megmenthető egy kapcsolat. egy szakítás összehozhatja a párokat adott körülmények megléte esetén.. de a megcsalás nem! az csak lassan ható gyilkos mérget csepegtet bele, először a bizalmat öli meg, aztán minden mást is.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.05.19. 15:06:03

Nyilvánvaló, hogy nem, mint megoldás jó a megcsalás- nem kellene félremagyarázni. Nálunk így sikerült. Nem voltunk jól, és valaki belelépett. Elég jó erőszakosan.
A házasság rendbejött, nyilván azért elég szilárd alapok voltak, de nyilvánvaló, hogy sokkal rosszabbul is elsülhetett volna. Sajnálom, hogy ez így alakult, mert nyilván nagyon megbántottam a férjemet, viszont az is igaz, hogy semmi nem billentette ki a kapcsolatunkat előtte a holtpontról. Azt hiszem, ma már ez nem történhetne meg, mert sokkal többet kommunikálunk és figyelünk a kapcsolatra. Még azt is látja, ha valami bánt. Akkoriban azt sem vette észre, hogy mondjuk egész délután bőgtem és pirosak a szemeim. Így történhetett, hogy azokat a jeleket sem látta. Végül egy- két randi után én mondtam el neki. Ha nem szólok, talán még ma sem látna semmit.
De akkor rákényszerültünk, hogy beszéljünk a dolgainkról- egyéb dolgainkról is, és persze törekedtünk rá, hogy rendbe tegyük a dolgokat.
A bizalom törékeny- ez igaz. De ha ismersz valakit, akkor látod, hogy valóban törekszik- e afelé, hogy a kapcsolatotok jó legyen, vagy esetleg csak megjátsza magát- ehhez mérten növekedhet a bizalmad újra felé (remélem legalábbis).
Szóval a jelek: csak figyelni erősen, és közbelépni, mert még akkor is újraépíthető egy kapcsolat, mikor már azt gondolná az ember, hogy mégsem. De ehhez két ember kell, nem pedig balhézás meg gúnyolódás.

mary5555 ( vannakdolgok.blog.hu ) 2008.05.19. 17:40:04

Nagyon életszerűen írtad le a dolgokat. Érződik benne, van tapasztalatod hozzá...

Beau de Noir · http://www.beau.freeblog.hu 2008.05.21. 19:02:37

mary5555 ( vannakdolgok.blog.hu ) 2008.05.19. 17:40:04

hahahahaha! :-D Ott a pont

2008.06.13. 09:24:13

Nagyon egyettértek!!! Velem is volt ilyen és pont ugyanígy viselkedett...az utolsó pillanatig hazudozott...

anci 2008.07.30. 22:04:04

azért én a helyetekben elgondolgoznék azon is,hogy milyen lehet egy olyan nőnek lenni,eki 16 évesen ahhoz az emberhez ment hozzá akinek az ártatlanságát adta,és cserébe a verésen és megalázáson kívül semmi jót nem kapott.Nem mindig tudunk helyesen donteni,főleg ha egy mocskos tahó kihasználja az ártatlan,naiv szerelmedet!Nem minde nő kurva!!!Csak tehetetlen és fél!Nekem nem volt hova és kihez mennem!Arra gondoltam talán ha mástól megkapnám azt a szeretetet amit tőle nem,akkor el tudom hagyni,mert van kiért.De nem igy lett!Szar az élet,de csak nekünk nőknek!Most akkor én is kurva vagyok?Megjegyzem ő már akkor félre lépett amikor a gyermekét hortam a szívem alatt.És még volt pofája megjegyezni szülés után egy évvel,hogy, hogy nézek ki néztem-e már tükörbe?Kinek kellenék így?Hát most már legalább tudom,hogy kellettem sokaknak.Ettlől nem érzem magam kurvának,csak vissza szereztem azt amit ő el vett tőlem:AZ ÖNBIZALMAMAT!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.07.30. 22:27:48

bocs, de aki 16 évesen hozzámegy egy tahóhoz, az annyira buta, mint a föld. nem csoda, ha szar az élete. sajnálom, de mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja.. vagy tudja.

szomorú zenék · http://szomoruzenek.blog.hu 2008.12.15. 19:54:29

Kitűnő lista. Szerintem a 3. pont a legszembetűnőbb, amit a Bridget Jones-könyvekben "emlegetitisnek" kereszteltek. Nem is kell, hogy pozitív legyen a kontextus, csak egyszerűen gyakran szóba kerül egy bizonyos illető asszociációs alapon. Mindkét nemnél működik.

Sadist 2009.10.25. 00:52:24

@Bukowszky: Azt nem írta, hogy 16 évesen ment hozzá, csak azt, hogy az dugta meg először, akihez később hozzáment.
A többiben egyetértek. A nőknek kitűnő érzékük van hozzá, hogy a tömegből kiválasszák a legnagyobb tahót, aki habár lehozza nekik a csillagokat is az égről, később csak verést és megaláztatást kapnak tőle.

Caballo 2010.06.03. 10:57:03

@jadore: basszus, mindjárt meghatódom ezen!!! engedjük, h a pasink agyba-főbe csajozzon a hátunk mögött, hiszen szegények vadászösztönnel küszködnek!
ugye csak viccelsz, és nem az a helyzet, hogy abszolút nem vagy normális?? =DDD