Bukowszky naplója

With the moonlight to guide you Feel the joy of being alive The day that you stop running Is the day that you arrive --- Tessék nyugodtan lejjebb tekerni és olvasgatni - attól még lehet aktuális és érdekes valami, mert nem ma reggel írtam :) (sőt)

Friss topikok

  • kovászosUbukla: Gyanítom Bukinak végre megjött 10 év után az esze és leesett a tantusz hogy az elején elbaszta mik... (2011.06.02. 23:48) mehetünk vissza a balettbe ugrálni, juhéé
  • mErzsébet: Ez egy utószó ,figyelj ,ha alacsonyról nézed a tájat ,már nem olyan szép. (2011.02.13. 07:50) hol a sor vége?
  • mErzsébet: Ahol még vodka sincs. (2011.02.13. 07:46) költözés előtt
  • mErzsébet: @MHSZ: Üdv . Néked. Ugrottam 2e.ről ,álmaim visszajárnak oda ,a szép és gyönyörű érzésekhez ,ó de ... (2011.02.13. 07:45) Ki ad szárnyakat vágyaimnak?
  • mErzsébet: Hú ,most érten ide ..miről maradtam le? (2011.02.13. 07:42) A vesémbe láttok

Linkblog

2008.07.07. 14:11 Bukowszky

Tapír

 

Ó basszus, nem akartam én ezzel foglalkozni. Aztán persze tessék, csak ideröfögök, bedőltem a provokációnak.

Semmi baj nem lett volna a buzifelvonulással, ha nem figyelemelterelő provokáció, szánalmas és rendkívül ízléstelen műbalhé lett volna eredendően. 

A tolerancia meg még mindig elviselést jelent, nem támogatást.

Javasolnám, hogy szervezzünk HETERÓ felvonulást!! Két méteres gumifasszal és pinával és közösüljünk, amolyan jó heteró módjára AZ UTCÁN!! Majd meglátjuk mit szól hozzá ez a romlott, gonosz, NÁCI magyar társadalom! Igaz, szdsz? De szép is vóna! Viszünk pár tapírt is, nehogy már az állatvédőket kihagyjuk a buliból.

Továbbá kérdezném, hogy ez tényleg így fog menni 2010-ig? felváltva fog a kormányzat zsidó, cigány és homoszexuális műbalhékat szervezni, csak hogy minden áldott nap valamelyik szarrágó elvakult megélhetési liberális kiállhasson és valami szánalmas ál-ürüggyel lenácizza a magyarokat? hm?

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bukowszky.blog.hu/api/trackback/id/tr31557249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eppittvagyok 2009.01.23. 11:38:19

ha van valami ami nem a szélsőjobbtól ered, és az ő értékeivel nem fér össze, az miért mindjárt kormány általi provokáció?
tényleg így fog ez menni? kérdezném a köcsög szélsőjobbosokat :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.01.23. 11:55:44

én ezt nem tudom, tőlük kellene megkérdezned :)

azt meg tankönyvekben tanítják, hogy a magyar baloldali kormányzat miért és hogyan gerjeszt ál-szélsőjobboldali veszélyt két tucat futballhuligán hőbörgését felhasználva..

áh, és nyilván nem, persze, hogy nem bűnöző a cigányok 99%-a, dehogy... többdiplomás becsületes adófizető szakember mind, egytől egyig.

eppittvagyok 2009.01.23. 15:21:52

igaz, hogy így tesznek, nem védeni akarom őket, csak engem meg az összeesküvés elméletektől ráz ki a hideg, és ha valami olyan történik, ami nem tetszik a szélsőjobbnak (bármi), akkor egyből az van, hogy persze, már megint a zsidó komcsik - hát nem, nem mindig ők, jelentem :)

szép napot, és köszönöm, hogy válaszoltál :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.01.23. 17:43:33

az lemaradt, hogy végzetes naivitás, struccpolitika azt mondani, hogy nincs cigánybűnözés - márpedig a baloldal ezt teszi.. persze maga a kifejezés sértő és általánosító.. na de mondj jobbat.. derék cigány honfitársaink kőkeményen megdolgoztak ezért a megbecsülésért. és hát igen, ez az egész mindannyiunk csődje. de hát én mit tudok tenni? nincs alternatíva egyik oldalon sem, hiszen sem a Fidesz, sem a baloldalon senki nem képes, nem hajlandó akár csak foglalkozni sem ezzel a kérdéssel.

itt jön a képbe a szélsőjobb: ők legalább kimondják, hogy helyzet van, közbeszéd tárgya lett az, amit amúgy minden reálisan gondolkodó ember világosan lát, érez.. csak egyedül az ötödik kerületi elefántcsontornyokból, bekötött szemmel puffogó szélsőséges liberálisok nem.. hogy bizony cigány polgártársaink nagy része nem hajlandó becsülettel dolgozni és építeni az országot.. és akkor nagyon, nagyon finoman fogalmaztam..

de hát mit lehet várni a szélsőjobbtól?.. mondjuk tényleges hatalomra úgysem kerülnek.. nem nagyon van így miről beszélni..

az viszont biztos, hogy nem szélsőjobboldai veszélyről kellene visítani, hanem el kellene azon gondolkodni, hogy vajon miért szimpatizál egyre több ember - szerintem egész egyszerűen jobb híján - a szélsőjobbal.. óriási probléma van az országban, és egyik nagy párt sem foglalkozik vele.. nem az emberek őrültek meg..

most komolyan, aki pl. a magyar gárda kapcsán haláltáborokba tartó marhavagonokat vizionál, az nem teljesen épelméjű.. tényleg inkább az okokon kellene elgondolkodni.. ugyani mi félnivalója van egy tisztességes magyar adófizetőnek a magyar gárdától? nevetséges. az viszont tény, hogy helyzet van.

összeesküvéselmélet? hm.. az a baj, hogy az egész, úgy, ahogy van, alapjaiban van elkúrva.. egyszerűen olyan a rendszer, hogy bizonyos dolgokról nem lehet beszélni.. aki meg az azt mondja, hogy talán akkor változtassuk meg az alapokat és végre történjen valami, legjobb esetben is holdkóros álmodozónak van bélyegezve.. vagy simán lenácizzák.

abban mindenesetre nem nagyon hiszek, hogy erőszakkal meg lehetne bármit oldani.. az erőszak csak további erőszakot szül.. csak hát van úgy, hogy egyszerűen a betonagyú kretének másból nem értenek.. na ugye, aki börtönben szocializálódott.. láttad pl. a Bebukottak c. filmet? hát azokkal mégis mit lehet kezdeni?

No meg, fél évszázad gyilkos, emberi szellemet, intellektust, szabadságot sárba tipró kommunista diktatúra után olyan nagy dolog, hogy van néhány ember az országban, aki a pokolba kívánja a (volt?) kommunistákat és utódaikat.. akinek nem tetszik, hogy nem volt semmiféle számonkérés, és lényegében a mai napig ugyanaz a garnitúra vezeti az országot, hogy övék szinte a gazdaság egésze? Hát csoda, hogy itt tartunk? Csoda, hogy hülyének néznek minket ezek? Hát tényleg azok vagyunk, amiért ezt eltűrjük.. és igen, tetszettünk volna forradalmat csinálni! Igen! Akkor nem itt tartanánk.. az meg összeesküvéselmélet, hogy az úgynevezett rendszerváltást fentről vezényelték le, előre leosztott lapokkal, lényegében dettó ugyanúgy az összes szocialista országban, és nem volt más, mint a szajré átmentése és egyszerű stílusváltás? sokak szerint ez tény. ezt érzik a bőrükön ugyanis nap mint nap. hát csoda, hogy be vannak rágva?

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.01.23. 18:01:06

hahh, tessék, itt a friss, nem éppen jobboldali index.hu címlapsztori: "Az MSZP kijátszotta
a szélsőjobbkártyát" : index.hu/politika/belfold/frnc090123/ - annyira unalmas már ez a riogatás szerény véleményem szerint. de már lassan kezdenek rájönni a baloldalon is, miért nem okos dolog állandóan farkast kiáltani, ha vakkant egyet egy nyomorult kis pincsi..