Bukowszky naplója

With the moonlight to guide you Feel the joy of being alive The day that you stop running Is the day that you arrive Ez van.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.10.03. 13:35 Bukowszky

ótóklubb

"A Magyar Autóklub szerint tűrhetetlen, hogy még terv szinten sem körvonalazódik az M0-ás körgyűrű befejezésének várható módja és időpontja. "
 
Emailben kérik ehhez az ingyencirkuszoláshoz a támogatásomat, még mielőtt a komcsik nagyon elszállnának maguktól, csak mert nagy nehezen, húsz év késéssel, milliárdok elherdálásával végre átadtak egy hidat meg pár kilométer (felhullámosodott) aszfaltot. Persze, támogatom. De még ennél is sokkal inkább támogatnék valami ilyesmit:
 
"A Magyar Autóklub szerint tűrhetetlen, hogy még terv szinten sem körvonalazódik (például) Debrecen és Nyíregyháza között az emberhez méltó közlekdés megoldásának (autópálya építésének) várható módja és időpontja."
 
Miért gondolják a nagyokosok, hogy hátradőlhetnek, mint akik jól végezték a dolgukat, csak mert néhány várost összekötöttek BUDAPESTTEL, de arról nem vesznek tudomást, hogy a vidéki nagyvárosok, megyeszékhelyek között gyakorlatilag nem lehet normálisan közlekedni? Persze, ki is mondják, hogy az autópályát tranzit célokra építik, véletlenül sem a magyar embereknek. (persze a mi pénzünkből) Na szerintem meg ez a tűrhetetlen. Emberek ezrei halnak meg évente a magyar utakon inkompetens, dilettáns döntéshozók miatt. A vidéki főutak számtalan szakaszon gyakorlatilag járhatatlanok, életveszélyesek, és az nem old meg semmit, hogy teleszórják őket 60-as táblákkal. Őszintén érdekelne, hogy a műbalhézás mellett a tisztelt autóklubnak mi az álláspontja ebben a sokkal lényegibb kérdésben. Szeretnék legalább terveket látni egy déli, körív szerű, kb. a négyes számú halálutat tehermentesítő, vidéki városokat összekötő, normális minőségű autópálya megépítésére.
 
Megkérdeztem tőlük, no nem mintha szokás lenne efféle felvetésekre válaszolni ebben a szarbazüllött országban, de ha mégis megteszik, majd bemásolom ide.

komment


süti beállítások módosítása